5 måder du kan udvikle din kreativitet ved hjælp af selvforbedring

Lad mig nu lige fa det pa plads her. Min davarende kareste var en smuk kvinde, og hendes veninde var ligeledes meget attraktiv. Sa her havde vi altsa en situation, hvor en kvinde, som slet ikke var MIN TYPE og bestemt ikke en af dem, som jeg umiddelbart ville forestille mig, at hun ville ga efter en fyr som mig, var UANSET INTERESSERET.

Pa det tidspunkt indsa jeg, at denne samtale matte slutte … og SA snart som muligt, af indlysende grunde.

Derfor sagde jeg: “Na, men sa er det tid til at komme tilbage til indkobene. Men jeg skal nok sige til [min karestes navn], at du sagde ‘hej’.”

Der var en lille pause. Sa et sporgende blik fra kvinden.

“Oh… hvem er [min karestes navn]?”, undrede hun sig. Jeg kiggede tilbage med et lige sa sporgende udtryk. “…Er du ikke Jennifer?”

“Ohm…nej…nej…jeg hedder Felicia.”

Mens mine tanker korte i flere forskellige retninger, kiggede jeg tilfaldigvis ned og bemarkede, at der ikke var nogen ring pa hendes venstre hand.

Jeg grinede spontant og forklarede hende, hvad der lige var sket. Kvinden lignede virkelig fuldstandig den, jeg troede, hun var.

Hun svarede med varme ojne og et feminint fnis. “Sa det er… DET…?”, sagde hun med et loftet ojenbryn og en bevagelse med handen for at indikere fortsattelse(Lær mere om e adultfrienedfinder app login).

https://www.youtube.com/watch?v=Ie8UPlwCAqQ&t=1s
Jeg afsluttede hofligt samtalen der alligevel, selvfolgelig fordi jeg havde en kareste, og vendte tilbage til indkobene(https://www.wellandgood.com/dating-tips/).

Posts from the same category:

Leave a Reply

Your email address will not be published.